stan-krupno

Želite li da živite u prostoru koji je udoban i po vašem ukusu? Da budete spokojni i uživate u toplini i udobnosti doma? Postoje mnogi načini kako da stvorite takvo okruženje, ali ništa ne može da prevaziđe dobar tepih, prostirku ili neki drugi proizvod od vune. Za stvaranje osećaja topline i luksuza,  proizvodi od bojene vune ostaju jedan od omiljenih načina uređenja poda. Postoji više razloga zašto su šarene podne obloge uvek u trendu.  Mi u GreenTon-u u kolekciji REMAKE volimo da se igramo bojama i kombinacijom materijala. One dolaze u širokom spektru traženih boja, jer se bojenjem vune može dobiti veliki broj različitih nijansi.

tepih-sareniTepih je jedna od stvari u stanu sa kojom imate kontakt veoma često. Gazite po njemu svaki dan, čistite ga, usisavate i uživate u toploti i vizuelnom efektu koji  on daje prostoru.Zbog toga je od velikog značaja izbor boje i sam postupak bojenja vune od koje je tepih napravljen kako bi što duže trajao.

Tepih je jedini podni pokrivač koji, pored što ima funkciju prostirke koja pojačava toplinu prostora, sve više predstavlja centralni dekorativni element, dopunsko estetsko sredstvo uz pomoć  kojeg se oplemenjuje životni prostor i koji ga čini jedinstvenim i oblikuje prema vašem stilu. U zavisnosti od teksture, boje i dizajna, tepih koji odaberete kreirat će osobenu atmosferu i začiniti ambijent svake prostorije.

tabureMi u GreenTon-u  smo ponosni na naše taburee iz kolekcije REMAKE, koji su izradjeni od ručno tkanih materijala. Posebnost im daje „igra boja“ vunenih materijala te kombinacija vise vrsta materijala. Igra sa bojama i materijalima oplemenjuje vaš prostor.

Svaki prostor ima sopstvenu namjenu i potrebno joj je da se razlikuje izrazom i bojama koje generišu pozitivne uticaje. Tepisi dodaju toplinu i boju ostalim podnim oblogama, bez obzira da li su od drveta, kamena ili nekog drugog materijala. Različitom kombinacijom oni kreiraju novo raspoloženje. Možete ih mjenjati koliko god puta želite da biste izrazili svoju kreativnost. Kod nas imate mogućnost ličnog izbora boja, dezena, struktura, dimenzija i oblika što Vam daje neizmjerne mogućnosti uklapanja u svaki enterijer.

Ako niste ljubitelj tepiha i želite da vaš pod bude otkriven. a ipak želite dozu topline i domaće atmosfere, prostirke, bojene različitim bojama, su pravi izbor za vas. One mogu biti odlične za hodnike, male prostorije ili nemarno razbacane oko dijelova namještaja u velikim prostorima. Prostirke i manji ćilimi su zgodni i za podjelu prostora na manje  zasebne cjeline u velikim prostorima.


Naši proizvodi

Tabure : Raznobojni jastuci

Tepih – šareni zvrkovi

Tabure “Color Cube”

Stolica ”Black and colorful”

Tabure “Pepito”

Tabure “Red Cube”

Tabure “Orange”

Tabure “Donut”

Stolica “Dreadlocks”

Tabure “Watermellon”

Stolica “Funky”

Tabure “Pinky”

vuna.ba

UNIQUE, MODERN AND TIMELESS

GT Handmade Flickr Feed